AWS Managed Cloud Foundation

Een dienst, één applicatie of een modern datacenter in de AWS Cloud. Alles start met een veilig, gedegen en toekomst vast fundament waarop u uw huidige wensen kunt realiseren, maar dat ook meegroeit naar de toekomst. Een fundament dat wij voor u kunnen opzetten en beheren, zodat het altijd blijft voldoen aan de security best practices en uw compliance eisen.

AWS Landing Zone

De AWS Landing Zone is een oplossing die u helpt snel een veilige multi-account AWS omgeving op te zetten, gebaseerd op AWS best practices en het AWS Well Architected Framework. Dit concept heeft Rubicon verder uitgewerkt en aangevuld op het gebied van adoptie, governance, security, costmanagement en compliancy. Het fundament dat we neerzetten is geschikt voor het faciliteren van experimenten tot het 24/7 draaien van bedrijfskritische oplossingen.

Onze Managed Cloud Foundation bespaart u niet alleen tijd en geld, maar zorgt voor een veilig en geautomatiseerd fundament waarop u met uw migratie en/of workloads aan de slag kunt. De Managed Cloud Foundation wordt inclusief basisbeheer geleverd die u naar behoefte kunt uitbreiden.

Ongeacht hoe uw reis naar de AWS cloud start, dit is de eerste stap die we adviseren. Heeft u al een basis? Dan toetsen wij die graag.

Klantcases

AWS Managed Data Platform

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden