Applicatiemodernisering

Optimaal profiteren van de cloud

De meeste applicaties die vandaag de dag worden gebruikt, zijn niet in de cloud geboren (Gartner: ‘cloud native’) en kunnen niet omgaan met specifieke cloud eigenschappen zoals elasticiteit, netwerk latency of federated identities. Optimaal profiteren van de eigenschappen die cloud platformen bieden, vraagt dan ook om applicaties die daarvoor zijn ontworpen en gebouwd.

Optimaal profiteren van de cloud vraagt om applicaties die daarvoor zijn ontworpen en gebouwd

Rubicon heeft veel ervaring met het bouwen van applicaties voor de cloud en de architecturen en technologieën die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan container technologie zoals Docker of Kubernetes en microservices architecturen zoals Microsoft Orleans. Of het ontwikkelen van .NET core applicaties die geschikt zijn om ook op niet-Microsoft platformen te worden gehost.

Moderne applicatiearchitecturen en cloud-ready technologie

Toepassing van moderne applicatiearchitecturen en cloud-ready technologie is overigens niet alleen van toepassing bij volledige nieuwbouw van software. Ze kunnen ook worden toegepast in migratiescenario’s waarbij een applicatielandschap geleidelijk wordt gemigreerd naar geïntegreerde cloud oplossingen. 'Rubicon Cloud Application Migrate', onderdeel van onze cloud adoptie aanpak, biedt verschillende scenario’s voor de modernisering van bestaande maatwerk applicaties ter ondersteuning van uw digitale transformering.

Migratie van applicaties naar Azure

Microsoft Azure is het veilige en schaalbare cloudplatform voor moderne applicatie- en dataworkloads. Rubicon is specialist op het migreren van Windows Server, SQL server en data workloads naar Azure. Als Advanced specialization partner van Microsoft hebben wij een bewezen track record met grote en complexe migraties naar Azure. Om snel inzicht te krijgen in de mogelijkheden en impact van een migratie van applicatieportfolio’s naar Azure bieden wij de mogelijkheid om een cloud assessment uit te voeren, waarin wij op basis van een standaard aanpak in 6 weken doorlooptijd uw cloud migratieprogramma uitwerken.

Benieuwd naar onze bewezen track record met grote en complexe migraties naar Azure? Wij vertellen u graag meer.

Klantcases

Semi-Cloud Native Solution

Cloud Native Integrations

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden