Amazon Web Services & Solutions

Een betere wendbaarheid van uw bedrijf in de huidige markt en de mogelijkheden die de cloud biedt, gaan hand in hand. Maakt u al stappen met uw ICT architectuur naar de cloud of staat u aan de vooravond hiervan? Rubicon is dé cloud expert die u kan helpen uw transitie veilig en compliant uit te voeren zonder oog te verliezen voor de ‘mens’ in dit geheel. Onze bewezen Cloud Adoptie aanpak is hier slechts een voorbeeld van.

Amazon Web Services (AWS)

AWS is naast Azure één van de top public cloud leveranciers die langzaam maar zeker meer populariteit in Nederland weet te winnen. En niet geheel onterecht. Met haar brede scala aan producten en diensten biedt AWS antwoord op veel bedrijfsvraagstukken.

Bent u bezig of onderzoekt u de mogelijkheden van Amazon Web Services als onderdeel van uw transitie naar de cloud of van uw multi-cloud aanpak, dan heeft u met Rubicon de juiste partner aan uw zijde. Met onze AWS Cloud Accelerator diensten ontzorgen wij u bij uw implementaties van A tot Z.

AWS Professional Services

Wilt u weten wat Rubicon kan betekenen rond uw AWS vraagstukken? Zoekt u een AWS expert die u kan helpen met een specifieke uitdaging? Neem contact met ons op. Onze AWS cloud experts staan u graag te woord. Wij kunnen ook een AWS Discovery Workshop op maat voor u organiseren.

Klantcases

AWS Managed Data Platform

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden