Amazon Web Services (AWS)

Ontworpen voor de meest veeleisende projecten

Het inzetten van clouddiensten maakt het mogelijk om de digitalisering van uw bedrijfsprocessen flink te versnellen. Clouddiensten zijn, net als gas, water en licht, snel beschikbaar, enorm schaalbaar en veilig. Bij Rubicon werken wij dagelijks aan cloudoplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarom weten we hoe belangrijk het is om te kunnen werken met een robuust en betrouwbaar cloudplatform waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door een toonaangevende leverancier.

Dominante speler in de markt

Amazon Web Services (AWS) is een dominante speler in de markt. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide set aan producten hebben ze een stabiel cloudplatform ontwikkeld waarop veel bedrijven uit de Fortune 500 vertrouwen. Niet voor niks is AWS voor het 8e jaar op rij als winnaar uitgeroepen in Gartner’s Magic Quadrant for Infrastructure as a Service (IaaS).

Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud of allemaal?

De dominantie die AWS heeft in de Amerikaanse markt breidt zich uit naar de Europese markt. Ook in Nederland kiezen bedrijven steeds vaker voor AWS. Wij zien onze klanten steeds vaker een bewuste keuze maken tussen cloud providers of de strategische keuze maken voor een multi-cloud oplossing.

Rubicon is AWS Consulting Partner

Niet alleen de vraag naar cloud computing wordt steeds groter, ook de vraag naar professionals om dit te implementeren neemt enorm toe. Onze goed opgeleide en gecertificeerde professionals hebben de ervaring die u nodig heeft om uw cloud adoptie te accelereren. Onze architecten en cloud engineers helpen u graag met het opzetten van een landing zone op AWS. Onze gepassioneerde ontwikkelaars hebben ervaring met cloud native development en onze business intellegence consultants adviseren en implementeren al uw vraagstukken rondom data.

Klantcases

Actueel

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden