Dagelijks consistente data beschikbaar vanuit verschillende bronnen

Eén informatieportaal

Uitdaging

Automatiseren van handmatige processen voor het opstellen en verzorgen van rapportages en analyses die tot de taak van business analisten kan worden gerekend. Het bieden van rapporten en dashboards waarmee inzicht wordt verkregen in HR-, Finance- en Project-indicatoren. Geen push maar pull inrichting waarbij gebruikers zelf hun informatie kunnen ophalen.

Oplossing

De tijdrovende taak van business analisten vervangen door het invoeren van een geautomatiseerd systeem voor het verzamelen en bewerken van gegevens voor de invulling van rapportagebehoeften. Met een Power BI webportaal kunnen de gebruikers zelfstandig rapporten opvragen en analyses maken. Het portaal biedt consistente en dagelijks bijgewerkte inzichten in HR-, Finance- en Project-indicatoren.

Resultaat

Ingericht Microsoft Business Intelligence-platform. De keuze voor een combinatie van SQL Server 2012 en Power BI maakt het systeem breed inzetbaar en geschikt voor Enterprise Business Intelligence en End-User Business Intelligence. Door de inrichting van een autorisatiemodel kunnen gebruikers alleen data zien waarvoor zij zijn gemachtigd. Vanuit verschillende bronsystemen wordt dagelijks bijgewerkte data getoond op het gebied van HR, Finance en Projecten.Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden