SQL Server 2016: nieuwe en verbeterde functionaliteit

De nieuwe versie van SQL Server is enthousiast ontvangen door onze klanten en professionals. Microsoft heeft hiermee weer een flinke spong voorwaarts gemaakt. SQL Server 2016 biedt nieuwe en verbeterde functionaliteit die goed kan worden gebruikt voor een BI- en datawarehouse-omgeving. Het meest genoemd is de verbetering van Reporting Services. 


Er is een nieuw webportaal beschikbaar en nieuwe visualisaties zijn toegevoegd, DataZen (dashboarding) is geïntegreerd en Mobile BI is mogelijk gemaakt. Naast Reporting Services zijn onder andere Stretch DB, Row level security, R en Polybase een welkome aanvulling voor veel omgevingen.

Nieuwe architecturen zijn mogelijk waarbij Hybrid-scenario’s met de cloud eenvoudiger kunnen worden opgezet. Microsoft Business Intelligence is met de integratie van SQL Server 2016, Power BI en Azure Cortana Intelligence een geavanceerd platform voor schaalbare data-, rapportage- en analyse-oplossingen. Meer informatie via deze link: https://www.microsoft.com/en-us/cloud-platform/sql-server.

Interesse in SQL Server 2016?

Op 1 juni jl. was de officiële release van SQL Server 2016. Een aantal van onze klanten hebben wij inmiddels met succes gemigreerd naar de nieuwe versie. Heeft u ook interesse in SQL Server 2016? Neem vrijblijvend contact met ons, telefonisch via (0347) 35 88 00 of bezoek onze kennissessie op 15 september a.s.Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden