Voorspellende analyses met Machine Learning

Voorspellende analyses.

Machine Learning is in veel opzichten een van de meest veelbelovende concepten in data analytics. Met Machine Learning bent u in staat uw data in te zetten om diepgaande inzichten te verkrijgen en voorspellingen te doen wat er in de toekomst, dichtbij of verder weg op u af komt.

Waar machine learning tot voor kort gelijk stond aan hoge investeringen in dure software en topspecialisten, biedt Microsoft met Azure Machine Learning een laagdrempelige clouddienst waarmee u een eenvoudige en snelle start kunt maken. Dit is belangrijk omdat de business case voor machine learning vaak pas duidelijk wordt nadat de eerste resultaten zichtbaar zijn.

Onze senior consultants zijn gecertificeerd in het gebruik van Azure Machine Learning. Wij helpen u graag een start te maken met voorspellende analyses.Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden