De 5 redenen van Rubicon om mobiele apps met Xamarin te ontwikkelen

Xamarin is wereldwijd hét ontwikkelplatform voor bedrijven om vanuit één broncode applicaties te ontwikkelen voor alle mobiele platformen. Wij zijn premier partner van Xamarin, met goede redenen:

 1. Mobile apps sneller ontwikkelen
  Eén broncode, deployen naar iOS, Android en Windows. Met Xamarin en Rubicon kan het.
 2. Gebruik maken van alle features van het platform
  Xamarin is diep geïntegreerd in de drie platforms waardoor elke app volledig gebruik maakt van de mogelijkheden van iOS, Android of Windows.
 3. Mobile apps van hoge kwaliteit
  Een mobile app die in Xamarin door ons wordt ontwikkeld, is voor elke ontwikkelaar herkenbaar. Daardoor zijn wij in staat ontwikkelaars samen aan code te laten werken.
 4. Proactief nieuwe releases inplannen
  Met Xamarin Insights kunnen wij proactief nieuwe releases inplannen, nog voordat een bug of crash is gerapporteerd. Insights laat real time zien wat er met de applicaties wordt gedaan.
 5. Apps testen op honderden verschillende apparaten, tegelijkertijd!
  Met Xamarin Test Cloud kunnen apps op honderden verschillende apparaten tegelijkertijd door ons worden getest waardoor de kwaliteit van de app enorm wordt verbeterd.

Er zijn nog veel meer goede redenen om apps met Xamarin te ontwikkelen. Wij vertellen er graag alles over.Terug naar het overzicht


Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden