Azure Explained: Big Data en Analytics

Evenement

donderdag, 07 september

  • Kennissessie
  • 9.00 uur - 12.30 uur
  • Lage Biezenweg 5, Vianen, Netherlands
  • Aansluitend gezamenlijke lunch

De ontwikkelingen van het Microsoft Azure-platform gaan razendsnel. Iedere maand komen er nieuwe diensten en technologiecomponenten bij en worden bestaande diensten uitgebreid en verbeterd. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen ze naar concrete toepassingsmogelijkheden. Tijdens deze 'Azure Explained'-sessie kunt u kennismaken met de mogelijkheden. Aan de hand van concrete praktijkcases gaan we dieper in op de specifieke mogelijkheden die Microsoft Azure biedt op het gebied van cloudintegratie. 

Azure Explained: Big Data en Analytics

Het onderwerp Big Data is bijna wekelijks in het nieuws. Organisaties komen steeds meer tot het besef dat hun gegevens veel waard zijn. Maar hoe haalt u waarde uit uw data? De waarde van de Big Data-revolutie zit niet zozeer in de data zelf, maar in nieuwe inzichten die uit die data voortkomen en het gebruiken van die inzichten om de organisatie daadwerkelijk verder te brengen.

Met Cortana Intelligence Suite biedt Microsoft een brede collectie dataservices op het Azure-platform. Deze services adresseren diverse onderwerpen zoals het verzamelen van data en Internet-of-Things (IoT) scenario’s, het beheren van gestructureerde en ongestructureerde informatie, visualisatie, machine learning en streaming analytics. De Cortana Intelligence Suite werkt naadloos samen met Microsofts on-premises dataplatform SQL Server.

Wilt u uw organisatie vooruit helpen met data? Mis dan deze ‘Azure Explained’-sessie niet. We laten met concrete voorbeelden en demonstraties zien hoe de dataservices van Microsoft werken. In deze sessie komt niet alleen de techniek aan de orde, maar ook staan we stil bij hoe u een start kunt maken met business analytics. Aan het einde van deze sessie hebt u niet alleen een goed overzicht van de Cortana Intelligence Suite, maar heeft u ook inspiratie opgedaan waar in uw organisatie de kansen van data liggen.

Voor wie interessant

De sessie is voornamelijk bedoeld voor ‘IT-beslissers’: IT-managers, business managers die in hun dagelijks werk veel met IT-projecten te maken hebben en IT-architecten op enterprise- of projectniveau. Voor degenen die vaker naar een Microsoft-sessie zijn geweest: de sessies zijn level 100 tot 200 ofwel veel voorkennis is niet nodig. Deelname aan deze sessie is kosteloos.Terug naar het overzicht

Direct inschrijven voor:

Azure Explained: Big Data en Analytics
Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden