Xamarin

Rubicon is één van de weinige Premium Partners van Xamarin in Nederland.

Als bedrijven en ontwikkelaars spreken over enterprise app development wordt dat vaak in één adem genoemd met Xamarin. Dat is hét platform om snel en effectief applicaties te ontwikkelen voor de diverse mobile platform. Zowel voor iOS, Android en Windows 10 vanuit één source code in Xamarin. Met een naadloze integratie met Microsoft Visual Studio is de leercurve voor .Net ontwikkelaars zeer steil.

Het premium partnership betekent dat Rubicon:

  • Aantoonbaar gecertificeerde Xamarin-developers heeft.
  • Aantoonbaar succesvolle klantprojecten heeft afgerond.
  • Een aantoonbaar hoog skill-niveau op het mobiele development vlak heeft.
  • Als eerste toegang heeft tot preview, bèta- en pre-releases bij nieuwe versies van onder andere de mobiele platformen.
  • Directe communicatie met het Xamarin-development team heeft.

Voordelen ontwikkelen met Xamarin

Het ontwikkelen van uw mobiele apps met het Xamarin-platform heeft veel voordelen:

  • Apps ontwikkelen met (bestaande) Microsoft C#.NET kennis. Door de kleinere leercurve haalt u een voordeel uit de kennis die wij en u al in huis hebben.
  • Eén team voor alle app-ontwikkelingen. Geen ontwikkelteam per mobiel platform dat u wilt ondersteunen met daarbij behorende logistieke uitdagingen. De apps voor alle platformen kunnen door hetzelfde team worden gerealiseerd. Sterker nog, een flink deel van de broncode voor alle platformen is gedeelde code. De applicaties kunnen daarmee op hetzelfde moment worden aangeboden. Dit bespaart niet alleen ontwikkeltijd en -kosten, maar draagt ook bij aan een verbeterde kwaliteit van de apps over de verschillende mobiele platformen heen.
  • Volledige support voor alle hardware mogelijkheden voor mobiele apparaten zoals camera’s, gps, gyroscopen e.d.
  • Volledig aanpasbare vormgeving die voldoet aan de standaarden van elk mobiel platform.

Build - Test - Deploy - Monitor

Xamarin: één broncode, multiple platforms. En dat betekent ook dat Xamarin het testen van de apps op de veelheid van devices die in de markt zijn, volledig ondersteunt in de Xamarin-testcloud.

Heeft u behoefte aan inzichten in het gebruik van uw applicatie? Wilt u weten of de applicatie is gecrasht? Wilt u weten hoe vaak de applicatie wordt gebruikt en hoe lang? Met Xamarin Insight heeft u alle belangrijke key indicators in een overzichtelijk dashboard. Dit kan een belangrijke input zijn voor de planning van de releases en updates van applicaties.

Klantcases

Productvergelijking met de iPhone

Met een specifieke app productdata uit eigen bronsystemen gebruiken en snel een concurrerend product vergelijken.

Lees meer

Complete ontwikkelstraat met Microsoft en Xamarin

Sneller en effectiever kwalitatief hoogstaande applicaties ontwikkelen en aan gebruikers beschikbaar stellen.

Lees meer

Een verbeterd proces door inzet app

Een efficiënter proces en blijvende kostenbesparing door investering in een app.

Lees meer

Actueel

Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Enterprise apps: wat is uw strategie?

De manier waarop we werken verandert, de eisen die we aan applicaties stellen ook. 24 uur per dag verwachten we dat ze online zijn, 24 uur per dag verwachten we dat de updates worden verwerkt. Ongeacht de gekoppelde bronnen, ongeacht de formaten waarin de gegevens worden uitgewisseld en ongeacht het type device waarmee de gebruiker inlogt.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden