Mobiele apps

Van visie tot strategie, design tot app-development, integratie met ERP, testen, beheer en cloud. Wij hebben kennis van en ervaring met het bouwen van mobiele oplossingen die passen bij uw individuele behoeften en kansen. Apps die het verschil maken in uw bedrijfsvoering en zaken doen met uw klanten.

Eigen app snel beschikbaar

Onze eigen aanpak is ontwikkeld om u te ontzorgen van A tot Z. Bovendien heeft u hiermee uw eigen app snel en beheerst beschikbaar voor uw gebruikers. Voor meerdere klanten hebben wij mobiele apps ontwikkeld die integreren met bestaande systemen. Zowel apps voor consumenten (Customer Engagement Apps) als apps voor het verbeteren van de efficiëntie van interne processen en informatievoorziening (Business Productivity en Data Driven Apps).

Voor elk type device

Rubicon maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Wij ontwikkelen native iOs en Android apps en cross-platform apps. Onze ontwikkelstraat voor apps ondersteunt elke fase van uw app-proces. Van idee en prototype tot aan het beheer in de App Store. Wij zijn premier partner van Xamarin. Het meest geïntegreerde platform voor het ontwikkelen, testen en beheren van apps voor elke type device. 

Support

Naast ontwikkeling kunnen wij ook helpen met het up-to-date houden van apps of het doorontwikkelen daarvan. Nadat de app in productie is, kunt u op ons app-support rekenen zodat uw klanten en medewerkers zorgeloos gebruik kunnen maken van uw app-dienst. Daarnaast kunt u monitoren hoe uw apps worden gebruikt. Zeker wanneer u apps voor consumenten gebruikt, is dit een voortdurend proces wat uw aandacht vergt. Reden te meer dit over te laten aan een professional op dat gebied.

Klantcases

Productvergelijking met de iPhone

Met een specifieke app productdata uit eigen bronsystemen gebruiken en snel een concurrerend product vergelijken.

Lees meer

Complete ontwikkelstraat met Microsoft en Xamarin

Sneller en effectiever kwalitatief hoogstaande applicaties ontwikkelen en aan gebruikers beschikbaar stellen.

Lees meer

Actueel

Enterprise apps: wat is uw strategie?

De manier waarop we werken verandert, de eisen die we aan applicaties stellen ook. 24 uur per dag verwachten we dat ze online zijn, 24 uur per dag verwachten we dat de updates worden verwerkt. Ongeacht de gekoppelde bronnen, ongeacht de formaten waarin de gegevens worden uitgewisseld en ongeacht het type device waarmee de gebruiker inlogt.

Lees meer

Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Lees meer

Onze visie op: het Microsoft-platform

Innoveren in uw bedrijfsvoering met bedrijfs- en internetapplicaties op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Of het nu nieuwe interne bedrijfssystemen betreft die uw verouderde applicaties moeten vervangen of portalen die u helpen te opereren in uw markt. De experts van Rubicon ondersteunen u in het bepalen, plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren intelligente en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden