Onze visie op: Web Development en .Net

Organisaties die innoverende technologie in de primaire bedrijfsvoering en ondersteunende processen succesvol toepassen, zullen betere prestaties leveren waardoor hun marktpositie versterkt. Rubicon kiest voor Microsoft vanwege de sterke hybride cloudfocus, waardoor wij in staat zijn voor onze klanten zowel on premises, cloud als hybride oplossingen te realiseren.

Onze aanpak

Met de beste technologie alleen maak je nog niet de mooiste applicaties. Onze gehele werkwijze en aanpak is afgestemd op robuustheid, snelheid en integratie. Robuust, zodat onze applicaties nog jaren mee kunnen en zijn gebaseerd op de meest recente standaards. Snelheid, om onze klanten in staat te stellen al snel gebruik te kunnen maken van (delen van de) applicatie. Integratie als leidraad om bedrijfsgegevens en processen optimaal op elkaar af te stemmen. Deze aanpak hebben we verder vormgegeven in onze applicatie-ontwikkelaanpak die wij graag met u bespreken.Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden