Rubicon op de Microsoft TechDays 4 en 5 oktober

Op 4 en 5 oktober vindt het grootste Microsoft-event van Nederland plaats: de TechDays! Meer dan 1.500 bezoekers komen naar de RAI om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobile development, Azure/Cloud, HoloLens, Visual Studio, Office 365 en veel meer.

Na de overname van hét mobile development-platform Xamarin door Microsoft, is enterprise mobile app development een prominent onderwerp op de TechDays. Xamarin staat met een grote stand op de beurs en wij, als Gold Partner van Microsoft en Premium Partner van Xamarin, zijn met een eigen booth op de stand van Xamarin aanwezig.

Nieuwe DAX functies, ontwikkelingen op het gebied van Azure en Cloud en externen secure access geven tot je Office 365-omgeving. Onze collega's Michiel Rozema, Ed Feskens, Jan Pieter Posthuma en Anco Stuij spreken erover op de TechDays.

Ontmoet onze mensen op de beurs, praat met ons over mobile app development, bekijk de enterprise apps die onze experts al voor Nike, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Meyn, Troostwijk en vele andere organisaties hebben ontwikkeld. Wij zijn er twee dagen om alle vragen te beantwoorden.

Tickets bestellen

Banner Tech Days


Terug naar het overzicht

Klantcases

Succesvolle migratie naar Microsoft Business Intelligence

Met de migratie naar Microsoft Business Intelligence beschikt Altrecht over een modern en geavanceerd Business Intelligence- platform.

Lees meer

Dynamics CRM groeit uit tot centrale applicatie voor relatiebeheer en meer!

Behoefte aan één 'full service Microsoft-applicatie-dienstverlener' die in staat is op strategisch niveau mee te denken en gezamenlijk de ICT-visie te realiseren.

Lees meer

Optimalisatie kennismanagement met Microsoft SharePoint

Met SharePoint Server 2010 alle aanwezige kennis gestructureerd en snel en laagdrempelig beschikbaar.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden