Microsoft Azure: explained

Kennismaken met de mogelijkheden van Azure

De ontwikkelingen van het Microsoft Azure-platform gaan razendsnel. Iedere maand komen er nieuwe diensten en technologiecomponenten bij en worden bestaande diensten uitgebreid en verbeterd. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen ze naar concrete toepassingsmogelijkheden. Kennismaken met de mogelijkheden? Kom naar (een van) onze ‘Azure Explained’-sessies.

Aan de hand van concrete praktijkcases gaan we dieper in op de specifieke mogelijkheden die Microsoft Azure biedt op het gebied van cloudintegratie. Onder andere identity en access management met cloud single sign on, Office 365 integratie, Azure mobile services en big data/Internet of Things komen aan de orde. Er wordt uitgelegd wat Microsoft Azure is en hoe het kan worden ingezet om specifieke vraagstukken op te lossen. Ook demo’s van de technologie ontbreken niet. Ga naar onze evenementenkalender>>Terug naar het overzicht

Klantcases

Efficiëntere business processen in de cloud

Rubicon adviseerde en realiseerde een 100% cloudoplossing op basis van de sterke combinatie van Microsoft CRM Online, Office 365 en .NET Azure.

Lees meer

Optimalisatie relatiebeheer en erkenningproces

Ontwikkeling compleet systeem voor front-office processen en Microsoft CRM voor interne bedrijfsvoering.

Lees meer

Advies over ICT-architectuur en uitwerking business case

Een nieuwe architectuur voor de ICT-infrastructuur en uitwerking business case.

Lees meer

Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Leveringsvoorwaarden