Enterprise apps: wat is uw strategie?

De manier waarop we werken verandert, de eisen die we aan applicaties stellen ook. 24 uur per dag verwachten we dat ze online zijn, 24 uur per dag verwachten we dat de updates worden verwerkt. Ongeacht de gekoppelde bronnen, ongeacht de formaten waarin de gegevens worden uitgewisseld en ongeacht het type device waarmee de gebruiker inlogt. Of dat nu smartphones, tablets of laptops zijn, de gebruiker verwacht zijn gegevens voor zijn processen real time te kunnen raadplegen en mogelijk ook nog te muteren.

Dit vereist een andere aanpak van applicatieontwikkeling. De watervalaanpak, waarin de requirements in een vuistdik rapport aan de leverancier werden overhandigd, is niet meer en kan niet meer. Met de constante verandering, de toenemende complexiteit van integraties, is een aanpak nodig die snelheid en focus aanbrengt in het ontwikkeltraject. Een aanpak die gebruik maakt van de laatste technologie die zich wereldwijd heeft bewezen. Een aanpak waarin Microsoft-technologie op een Agile-wijze wordt ingezet in ontwikkeltrajecten bij de klant.

Rubicon Enterprise Application Development maakt gebruik van de Agile-werkwijzen en -inzichten, van het solide Microsoft-framework en -ontwikkeltools om voor uw organisatie intuïtieve en robuuste applicaties te ontwikkelen. Die gebruikt kunnen worden op elk device.

Wij stoppen niet bij de oplevering van de succesvolle implementatie maar zijn in staat een full service concept, inclusief beheer en onderhoud aan te bieden.Terug naar het overzicht


Vragen over dit onderwerp?Copyright Rubicon   |   All Rights Reserved   |   Disclaimer   |   Privacy Statement   |   Leveringsvoorwaarden